De azijnboerderij Leonardi is in de 18e eeuw gestart, maar vanaf het midden van de 19e eeuw is het gespecialiseerd in de productie van balsamico-azijn, met behulp van eigen grondstoffen. De boerderij is omringd door 10 hectare wijngaarden voornamelijk met druivenrassen van Trebbiano (witte druiven) en Lambrusco (rode druiven). Het is een gesloten cyclus boerderij, aangezien alle productie stappen plaatsvinden in dezelfde fabriek.
De Balsamico Azijn is een zeer uniek kruiderij, geproduceerd in beperkte hoeveelheden, omdat het verband houdt met de geografische gebieden van Modena en Reggio Emilia. In feite lijkt het feit dat het speciaal klimaat van deze regio, met hoge thermische schokken tussen de zeer hete zomer en de koude winter, het druivemost volgens de traditionele methoden kan gisten en rijpen. Deze traditie wordt overhandigd door de Leonardi-familie die jaar na jaar dezelfde productiecyclus van hun balsamico-azijn herhaalt.

  • Inhoud: 250ml
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 250ml
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 250ml
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 250ml
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 250ml
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 250ml
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 250ml
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 250ml
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 250ml
    In winkelmand Details