“Aceto Balsamico di Modena” is tegenwoordig een gebruikelijke uitdrukking dankzij de populariteit die overtijd is verkregen door deze typische Modenese specialiteit die betrekking heeft op de oude tradities om gekookte druivenmost te veranderen in een explosie van bitterzoete smaken. Het gebruik van traditionele technieken doorgegeven van generatie tot generatie en van de vier elementen die de natuur biedt (zon, lucht, water, bodem) is het oeroude geheim om dezelfde perfecte smaak, geur en zicht te krijgen van de eindeloze familie traditie van balsamico.

  • Inhoud: 100ml
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 220g
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 220g
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 250ml
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 100ml
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 100ml
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 220g
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 100ml
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 250 ml
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 250ml
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 3 x 40ml
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 100ml
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 100ml
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 220g
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 220g
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 600g
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 220g
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 220g
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 220g
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 220g
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 220g
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 220g
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 220g
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 220g
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 220g
    In winkelmand Details
  • Inhoud: 50ml
    In winkelmand Details