LA POSTA MAGAZINE is een toonaangevend vakblad voor de Belgische foodlovers. En verschijnt twee keer per jaar op 5.000 explameren en wordt gratis verspreid via een uitgebreid netwerk.
Adverteren in LA POSTA MAGAZINE betekent een unieke kans om uw producten en/of diensten bij een select publiek en een zeer gemotiveerde doelgroep te promoten. Het kwaliteitsvol redactioneel klimaat van LA POSTA versterkt daarbij aanzienlijk het effect van uw publiciteit.

LA POSTA MAGAZINE richt zich inhoudelijk op food & drinks, maar ook alles wat met lifestyle te maken heeft komt uitgebreid aan bod.

LA POSTA MAGAZINE en luxe zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De tactiele belevenis die ons mooi afgewerkt blad onze trouwe lezers bezorgt, is onovertroffen. Uit onderzoek hebben we vastgesteld dat luxemerken de “Umfeld” van print niet willen missen. Daarom is ons magazine voor veel adverteerders de evidente mediakeuze. Gecombineerd met een toenemende evolutie naar online media en de organisatie van onze events maakt het magazine uw mediaplan nog actiever en completer. De inhoud die onze redactie brengt, houdt de waarde van ons LA POSTA MAGAZINE op het niveau dat onze klanten zo apprecieëren.

Kortom, LA POSTA MAGAZINE is een toonaangevend hip & trendy magazine dat vlot leest.