Betalen bij Lapostabottega.be

Omdat online shoppen steeds populairder wordt en er dagelijks ontzettend veel nieuwe webwinkels bijkomen, is het belangrijk dat je er zeker van bent dat je op een veilige manier kunt winkelen. Bij La Posta Bottega kun je altijd winkelen in een beveiligde omgeving. Wij zorgen ervoor dat al jouw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard. Daarnaast worden jouw gegevens nooit verstrekt aan derden. Zo ben je er altijd zeker van dat je op een veilige manier kunt shoppen bij La Posta Bottega.

Voor online betalingen wordt u omgeleid naar de beveiligde omgeving van de door uw gekozen bank of betaalmethode. Je herkent het aan het slotje in de adresbalk van de pagina. De adresbalk kleurt uiteindelijk groen.

Verder raden wij je aan om niemand je inloggegevens te geven. Zo ben je er zeker van dat niemand misbruik kan maken van jouw account.

Betalingsmogelijkheden
Bij La Posta Bottega vind je altijd een betalingsmogelijkheid die je prettig vindt.

Bankcontant / Mister Cash
Deze betaaloptie biedt jou als klant de mogelijkheid om te betalen vanaf jouw bankrekening. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven. Je kunt betalen met Bankcontact / Mister Cash als je in het bezit bent van een Belgisch bankrekening nummer.

IDEAL
Deze betaaloptie biedt jou als klant de mogelijkheid om te betalen vanaf jouw bankrekening. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven. Je kunt betalen met IDEAL als je in het bezit bent van een Nederlands bankrekening nummer.

Giropay
Deze betaaloptie biedt jou als klant de mogelijkheid om te betalen vanaf jouw bankrekening. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven. Je kunt betalen met Giropay als je in het bezit bent van een Duits bankrekening nummer.

Creditcard ( VISA, MasterCard, Maestro, American Express)
Bij La Posta Bottega kun je eenvoudig betalen in een SSL beveiligde betaalomgeving. Wij garanderen een veilige en eenvoudige afhandeling van jouw betaling. Zodra je ervoor kiest om jouw bestelling te betalen, wordt er eerst een reservering op jouw creditcard gedaan. Zodra wij jouw bestelling hebben verzonden wordt jouw aankoopbedrag afgeschreven.
Ondervind je tijdens het bestellen problemen met jouw creditcard en kun je hierdoor jouw bestelling niet afronden? Controleer dan eerst goed of je al jouw gegevens juist hebt ingevuld of neem contact op met onze klantenservice.

PayPal
PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder jouw gegevens te delen. Koppel jouw bankrekening of creditcard en betaal gemakkelijk en veilig jouw bestelling. Een positief saldo op jouw PayPal account is vereist is om een bestelling volledig af te ronden.

LET OP! Mocht jouw saldo ontoereikend zijn, dan wachten wij met het versturen van jouw bestelling. In de tussentijd wordt jouw bestelling niet gereserveerd, waardoor er geen rechten kunnen worden ontleend aan jouw geplaatste bestelling.

logo-laposta

Vennestraat 110 3600 Genk Tel: +32 89 35 36 77 :Tel info@lapostabottega.be lapostabottega.be